1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahane Hayatım’ın Didem’i Gökçe Eyüboğlu rastalı saça veda etti

Son dizisi  Şahane Hayatım için bakımı çok zor olan rastalı saç kullanan Gökçe Eyüboğlu düz saç stiline geri döndü.

Şahane Hayatım’ın Didem’i Gökçe Eyüboğlu rastalı saça veda etti

“Şahane Hayatım” dizisinin sevilen karakterlerinden Didem’i canlandıran Gökçe Eyüboğlu, son zamanlarda saç stili konusunda radikal bir değişiklik yaparak dikkatleri üzerine çekti. Didem karakteri, özgün tarzı ve kişiliğiyle izleyicilerin sevgisini kazanmıştı ancak son dönemde saçlarında önemli bir değişiklik yaşandı.Didem’in karakteristik rastalı saçları artık geride kaldı ve yerini düz bir saç stiline bıraktı. Bu değişiklikle birlikte Eyüboğlu’nun saç bakım rutini de önemli ölçüde kolaylaştı.

Rastalı saçlarının bakımı için her 21 günde bir kuaföre gitmek zorunda kalan oyuncu, tam 12 saat boyunca saçlarının şekillendirilmesi için zaman harcamak zorundaydı. Üstelik, saçlarının özel stili korunabilmesi için ekstra bir gün boyunca özel bakım ilaçlarıyla bekletilmesi gerekiyordu. Ancak düz saç stiline geçişle birlikte Eyüboğlu’nun saç bakımı ve şekillendirme süreci önemli ölçüde kısalırken, karakterinin görünümünde de yenilik sağlandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mustafa Üstündağ sanayideki tamircinin kıyafetini takım elbise karşılığında aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir