1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Şahane Hayatım"dan yeni reyting başarısı

FOX’un bir kadının varolan gücünü korumak için verdiği büyük savaşı anlatan dizisi “Şahane Hayatım” 4. bölümünde kendi rekorunu kırdı.

“Şahane Hayatım”dan yeni reyting başarısı

“Şahane Hayatım” dizisi reytinglerini artırarak ekran yolculuğuna devam ediyor. Ay Yapım imzalı dizi dün 3 kategoride de reytingini birer rakam yükseltti ve kendi rekorunu kırdı. Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizi Tüm Kişiler’de 5.97 reytingle 2., AB’de 5.27 reytingle 3., ve ABC1’de 6.46 reytinge 2. sırada yer aldı. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Yiğit Özşener’i buluşturan dizinin 4. Bölümünde Melisa’nın  (Nesrin Cavadzade) burnunun dibine kadar girmesi Şebnem’in (Hilal Altınbilek) sabrını taşırdı. Dizideki tansiyon tavan yaptı.

Dün akşam “Kuruluş Osman” dizisi Tüm Kişiler’de 8.46, AB’de 6.06 ve ABC1’de 8.13 reytingle zirvedeki yerini korudu. Kanal D’nin “Dilek Taşı” dizisi ise Tüm Kişiler’de 3.33, AB’de 2.58 ve ABC1’de ise 3.12 reyting aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kenan Doğulu eşi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u kimlere benzetti?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir