1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Şahane Hayatım"a flaş konuk oyuncu

Sıfırdan gelen bir kadının sahibi olduğu gücü kaybetmemek için verdiği savaşı anlatan Ay Yapım imzalı "Şahane Hayatım" bu akşam ilk bölümüyle FOX'ta seyirci karşısına çıkacak.

“Şahane Hayatım”a flaş konuk oyuncu

“Şahane Hayatım” dizisi ilk bölümüyle bu akşam FOX‘ta seyirciyle buluşacak. Meriç Acemi’nin yazdığı, Çağrı Bayrak‘ın yönettiği dizi sıfırdan gelen bir kadının sahibi olduğu gücü kaybetmemek için verdiği savaşı anlatıyor. Dizinin başrol karakteri Şebnem’in (Hilal Altınbilek) flashback sahnelerindeki öğretmenini başarılı oyuncu Taner Rumeli canlandıracak. Rumeli’nin hayat verdiği Fatih hoca hikayede 2 bölüm kalacak ve sözleriyle genç kızın hayatını değiştirecek.

Heyecanlı nefes kesen bir senaryoya sahip olan “Şahane Hayatım”, Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu’nu kadrosunda buluşturdu.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Çukur”un fenomen oyuncusu “Kopuk” dizinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir