1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahan Gökbakar seyirciden özür diledi

Disney Plus'a dizi de çeken Şahan Gökbakar "Recep İvedik 7" filminin Disney Plus'ın kütüphanesinden kaldırılmasına tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar seyirciden özür diledi

Şahan Gökbakar 5 yıllık anlaşma yaptığı Disney Plus’ın aldığı global kararla kütüphanesinde bulunan kendi filmi “Recep İvedik 7″de dahil eski yerli içerikleri kaldırmasına tepki gösterdi ve seyirciden özür diledi. Karlılık stratejisine giren Disney Plus’ın bu kararı alma sebebi eski yapımların arşivde saklanma sürecinin de platforma ayrı bir maliyete neden olması…

Şahan Gökbakar açıklamasında şu satırlara yer verdi:
“Disney başkanı Bob Iger beyin aldığı kararla strateji değişikliği yapmışlar ve birçok ülkede yerel içerikleri platformdan atmışlar. Atmışlar diyorum… Çünkü bizim de bir hafta evvel haberimiz oldu.
Bob Iger’in aldığı bu karara Disney Plus Türkiye yönetiminin de çok üzgün olduğunu yakından biliyorum. Milyonlarca seyircimizin biz yalnızca platformdayız diye Disney Plus’a üye olduğunun farkındayım ve kendimi mahçup hissediyorum.
Hepinizden özür dilerim… Böyle bir kararı bu kadar keyfe keder seyircisine tek açıklama yapmadan alan ve üyelerini bu kadar umursamayan Disney Plus’ın yaptığını çok yanlış buluyorum. 5 yıl boyunca sadece Disney’de olup yayınlanmamak ve seyircinin uzak kalmak benim için kabul edilebilir değil.
Mutluluğum Disney gibi bir platformda dünya rekoru kırmış olmamız ve bunun gururu… Hepinize çok teşekkür ediyorum ve emin olun yakın zamanda yeniden birlikte olacağız seyircilerimize Saygılarımla Şahan Gökbakar…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Aras Bulut İynemli’li “Atatürk” Disney Plus’ta yayınlanacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir