1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Sadi Payaslı rolüyle fenomen olan Ertan Saban'ın yeni dizisi belli oldu

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisiyle hayran kitlesi artan ünlü aktör Ertan Saban yine çok iddialı bir diziyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sadi Payaslı rolüyle fenomen olan Ertan Saban’ın yeni dizisi belli oldu

Ertan Saban önceki yaz seyirciyle buluşan “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinde hayat verdiği “Sadi Payaslı” karakteriyle kısa sürede fenomen olmuş ve ünlü oyuncunun varolan hayran kitlesi katlanarak artmıştı. Başarılı aktörün yeni dizi projesi merakla ve heyecanla bekleniyordu. Saban yeni sezonda ekrana gelecek birçok diziden aynı anda teklif aldı. Projeleri değerlendiren Saban sonunda kararını verdi.

Ünlü aktör, bu sezon hem “Yabani”, hem de “Safir” dizilerine imza atan NTC Medya‘nın “Kötü Kan” adlı dizisiyle anlaştı. Saban yeni dizisinde de yine çok konuşulacak ve tıpkı Sadi Payaslı gibi fenomen olacak bir role hayat verecek. Dizinin senaryosunu iki başarılı kalem Barış Erdoğan ve İlker Arslan yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
New York Moda Haftasının tek Türk modeli Ayça Varlıer oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir