1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Şahmaran'ın Lilith'i Saadet Işıl Aksoy hangi markanın yüzü oldu?

Peş peşe iki dijital dizide birden kamera karşısına geçen Saadet Işıl Aksoy, bir de reklam anlaşması yaptı.

Şahmaran’ın Lilith’i Saadet Işıl Aksoy hangi markanın yüzü oldu?

Saadet Işıl Aksoy iki dijital dizide birden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix‘in “Şahmaran” dizisinin birinci sezonunun sonunda adı duyrulan ve merakla beklenen Lilith karakterine hayat veren güzel oyuncu ayrıca Disney Plus‘ın Tims&B imzalı “Dünyayı Değiştiren Ayten” dizisinde komiser Demet rolünü canlandırdı. Dizide Aksoy, Ezgi Mola ve Selçuk Yöntem gibi ünlü isimlerle kamera karşısına geçti. Bu arada Saadet Işıl Aksoy bir de reklam anlaşması yaptı.

Aksoy “Beymen Summer Glam” kampanyasının yüzü oldu. Güzel oyuncu geçen günlerde Göcek‘te reklam kampanyası için kamera karşısına geçti. Soğuk havaya rağmen denize giren Saadet Işıl Aksoy, Beymen için birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Reklam filminin ardından güzel oyuncunun çekilen etkileyici pozları sezon boyunca mağazaları süsleyecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Esra Bilgiç “Saklı Kalsın” dizisinden ayrıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir