1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

RTÜK cezası bitti, Kızıl Goncalar bu akşam ekrana dönüyor

Cemaat ve tarikatlardan yağan şikayetler üzerine RTÜK’ün 2 kez program durdurma ve 9 milyon TL idari para cezası kestiği “Kızıl Goncalar” bugün 3. Bölümüyle FOX’ta ekranda…

RTÜK cezası bitti, Kızıl Goncalar bu akşam ekrana dönüyor

“Kızıl Goncalar” dizisi ilk bölümünden itibaren bu sezonun en çok tartışılan dizisi oldu. Gold Film imzalı dizide Faniler adlı tarikatın hikâyesi işlenince de cemaat ve tarikatlardan büyük bir tepki gelince RTÜK anında harekete geçip 2 kez program durdurma ve 9 milyon TL idari para cezası kesmişti. İki hafta boyunca Kızıl Goncalar’ın yerine RTÜK’ün belirlediği belgeseller yayınladı.

Ceza bitti. Dizi bu akşam ekrana dönüyor. Dizinin yeni bölümünde Levent’in (Özcan Deniz) Zeynep’i (Mina Demirtaş) kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellenir. Kızının okuması için hayaller kuran Meryem (Özgü Namal), Naim’in (Mert Turak) ve tarikatın kızı Zeynep’e dair yaptıkları planı öğrenmiştir. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yaparken Meryem kızını kurtarmak peşindedir.

Cüneyd’in (Mert Yazıcıoğlu) gelgitli halleri ise amcası Sadi Hüdayi’yi (Erkan Avcı) düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna (Selen Öztürk) ve kızı Feyza’nın (Zehra Kelleci) başka planları vardır. Mira, babasına olan öfkesinin artmasıyla başını çok daha büyük belalara sokar…

thumbnail
Önerilen Yazı
Fırat Tanış’ın 500’üncü oyunun tüm geliri Unicef’e bağışlıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir