1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Rıza Kocaoğlu, Halit Ergenç’li “Adsız Aşıklar” dizisinde

Halit Ergenç ile Funda Eryiğit’i buluşturacak olan Netflix’in “Adsız Aşıklar” dizisinin kadrosuna Rıza Kocaoğlu katıldı.

Rıza Kocaoğlu, Halit Ergenç’li “Adsız Aşıklar” dizisinde

Halit Ergenç’in Gain için çekilecek olan “Yarınlar Yokmuş Gibi” dizisi 9 Aralık’ta sete çıkacak. Ünlü aktör, Tuba Büyüküstün’le başrolünü oynayacağı 4 bölümlük mini dizinin çekimleri biter bitmez Netflix için “Adsız Aşıklar” dizisinin çekimlerine başlayacak. Umur Turagay’ın yöneteceği dizinin başrol kadın yıldızı Funda Eryiğit olmuştu. Dizinin kadrosuna Rıza Kocaoğlu da katıldı.

Son olarak yine Netflix için çekilen Özgür Önurme’nin yaratıcısı ve yönetmeni olduğu Asaf dizisinde rol alan Kocaoğlu “Adsız Aşıklar” dizisinde “Arda” rolüne hayat verecek. Başar Başaran’ın yazdığı Cumartesi Film imzalı dizi 8 bölümden oluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Alperen Duymaz’ın yeni dizisi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir