1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

blutv'nin fenomen dizisi "Prens"in 2. sezon anlaşması imzalandı

Giray Altınok ile MGX Film'in patronu Müşvik Guluzade bugün fenomen dizi "Prens"in 2. sezon anlaşması için bir araya geldi.

blutv’nin fenomen dizisi “Prens”in 2. sezon anlaşması imzalandı

“Prens” dizisi blutv‘nin sevilen içerikleri arasında yer alıyor. Giray Altınok‘un başrolünü oynadığı dizi Bongomia Hükümdarlığı’nın maceralarını esprili bir dille seyirciye aktarıyor. MGX Studio ve MGX Film imzalı dizinin gördüğü büyük ilgi üzerine 2. sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Giray Altınok geçen haftalarda  MGX Film‘le 1 yıllık anlaşma imzalamıştı. Başarılı oyuncu bugün de yapımcı Müşvik Guluzade‘yle “Prens” dizisinin 2. sezon anlaşması için bir araya geldi.

Giray Altınok kısa sürede fenomen olan “Prens” dizisinin ilk 3 bölümünün senaryosunu bitirdi. Esprileri sosyal medyada viral olan dizinin çekimlerinin kasım ayında başlaması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Tuna Atatürk’ü canlandıracak
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir