1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Poyraz Karayel"in unutulmaz oyuncusu Ata Berk Mutlu ekrana dönüyor

"Poyraz Karayel", "Karadayı" ve "Pek Yakında" gibi başarılı projelerde yer alan Ata Berk Mutlu 6 sene sonra "Bir Derdim Var" dizisinde seyirci karşısına çıkacak.

“Poyraz Karayel”in unutulmaz oyuncusu Ata Berk Mutlu ekrana dönüyor

Ata Berk Mutlu artık 18 yaşında… Üç yaşından beri oyunculuk yapan ve “Poyraz Karayel”, “Karadayı”, “Pek Yakında” gibi başarılı projelerde yer alan Ata Berk Mutlu ‘Altın Kelebek En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’nün de sahibi… Mutlu, “Arif” karakterini canlandırdığı Kanal D’de yayınlanacak “Bir Derdim Var” dizisiyle 6 sene sonra televizyon ekranlarına geri dönüyor.

Mutlu; “Uzun bir aradan sonra tekrar sette olmak çok keyifli. Harika bir projeyle ekranlara döneceğim için çok mutlu ve heyecanlıyım” dedi. Genç oyuncuya rol arkadaşı Sami Aksu fotoğraf çekimi yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Diren Polatoğulları’na Fransa’dan Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu Ödülü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir