1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Perihan Savaş TRT'nin “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinde

TRT1’in salı akşamları seyirciyle buluşan dönem dizisi “Mehmed: Fetihler Sultanı”nın kadrosuna çok değerli bir oyuncu katıldı. 

Perihan Savaş TRT’nin “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinde

“Mehmed: Fetihler Sultanı” TRT1’in dev bütçeli dizilerinin başında yer alıyor. Şafak Bal’ın yönettiği, Ozan Bodur’un ise yazdığı dizide Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Seçkin Özdemir, Tüba Ünsal,  Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Ali Nuri Türkoğlu, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Ertuğrul Postoğlu ve Ayşegül Günay gibi ünlü isimler kamera karşısına geçiyor.

Dizinin kadrosuna çok değerli bir oyuncu dahil oldu. Son olarak “Dilek Taşı” dizisinde seyirciyle buluşan usta oyuncu Perihan Savaş, “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Savaş dizinin 8. Bölümünden itibaren ekibe katılacak ve Mehmed’in (Serkan Çayoğlu) büyük halası olan Selçuk Hatun’u canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tod’un “Sorgu Odası” dizisine yakışıklı oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir