1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Namal’ın estetiksiz güzelliğine meslektaşından övgü

18 Aralık’ta Kızıl Goncalar dizisiyle 9 yıl sonra ekrana dönecek olan Özgü Namal, yıllara meydan okuyan doğal güzelliğiyle sohbetlere konu oluyor.

Özgü Namal’ın estetiksiz güzelliğine meslektaşından övgü

Özgü Namal, başrolünü Özcan Deniz’le paylaştığı “Kızıl Goncalar” dizisiyle 9 yıl aradan sonra 18 Aralık’ta sevenleriyle buluşacak. Gold Film imzalı dizide ödüllü oyuncu muhafazakar bir ailenin ferdi olan Meryem’e hayat veriyor. Seyircilerin çok özlediği oyuncuların başında gelen Namal, doğal güzelliğiyle de adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu Goncagül Sunar da 44 yaşındaki, iki çocuk annesi olan meslektaşı Özgü Namal’ın doğal güzelliğini övdü ve şu tweet’i attı:

Özgü Namal’a yaş almak çok yakışmış. Estetiksiz olgunlaşan, hafif yorulmuş, hafif hüzünlü hatta kusurlu yüz nasıl güzel geliyor. Dolgu botox küçük dokunuş zart zurt olmadan neyse o, karşımıza cesurca dikilen, kendi olan yüzleri ekran daha çok kucaklamalı…”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kara Ağaç” dizisinde Emre Kıvılcım’ın partneri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir