1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar” dizisiyle ilgili ilk kez konuştu

Reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapımcısı Faruk Turgut yeni dizisi “Kızıl Goncalar” dizisi hakkında ilk bilgileri verdi.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar” dizisiyle ilgili ilk kez konuştu

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, yeni sezon öncesi Fatma Karaağaç’ın youtube kanalına konuk oldu. Balayına giden Ömer (Barış Kılıç) ve Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) Trafik kazası sahnesiyle sezon finali yapan “Kızılcık Şerbeti” dizisinden hiçbir oyuncunun ayrılmayacağını ve yeni oyuncuların ekibe katılacağını açıklayan Turgut, Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nu buluşturan yeni dizisi “Kızıl Goncalar” hakkında ilk kez konuştu.

Usta yapımcı Faruk Turgut, muhafazakar bir aileden gelen Meryem (Özgü Namal) ile doktor Levent’in (Özcan Deniz) çocuklarının üzerinden başlayan hikâyelerinin çerçevesinde Türkiye sosyolojisini sorgulayacaklarını belirtti ve “İnsanların merak ettiği enteresan yapıların sorgulandığı ve bu yapıları ciddi eleştiriler getirdiğimiz bir iş olacak. Ben yine Kızılcık Şerbeti kadar etkili bir dizi olacağını ve çok ses getireceğini, ülkenin gündemine oturacağını ve tartışma yaratacağını düşünüyorum” dedi.

“Doktor göçü ve proje çocuk konusu diziye taşınacak”

Faruk Turgut, Fatma Karaağaç’ın sorusu üzerine Necati Şahin’in yazdığı ve merakla beklenen dizi hakkında şu bilgileri verdi:

Özcan Deniz bir doktoru oynayacak. Babası 28 Şubat generallerinden biri… Özellikle 28 Şubat’ta Türkiye’deki türban meselesinin öyle veya böyle sebeplerinden biri… Doktor, o kültürünün içinde yetişmiş ama özellikle doğuda görev yaptığı süreç içerisinde temasta olduğu bir ailenin hayatını farklı bir boyuta getirebilmek adına da ciddi bir çabası olacak.

Ayrıca son dönemde Türkiye’nin en büyük kanayan yerlerinden biri olan Türk doktorlarının ülkeyi terk etmeye nedenlerine de ayrı bir pencerede eleştirel bir boyutta göndermeler yapacağız. Doktor Levent’in eşi Türkiye’den ziyade yurt dışında mesleğin devam ettirme konusunda kararlı… Bu yüzden eşiyle ters düşecek. Doktorların meselelerine farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyoruz. Özgü Namal’ın oynayacağı Meryem ise Doğu Anadolu’dan geliyor… İki karakterin çocukları arasındaki bir bağlantıdan ötürü yolları kesişecek. Bu arada dizide yine çok önemli bir toplumsal mesele olan proje çocuk konusuna değineceğiz.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Fanatik Fenerbahçeli Bora Cengiz “Zaferin Rengi” filminde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir