1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li "Kızıl Goncalar" dizisine 4 yeni oyuncu

Gold Film'in merakla beklenen FOX'un "Kızıl Goncalar" dizisinin 15 Ekim'de sete çıkması planlanıyor.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’li “Kızıl Goncalar” dizisine 4 yeni oyuncu

Reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti”nin yapımcısı Faruk Turgut‘un imza atacağı “Kızıl Goncalar” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Unutulmaz dizilerin usta kalemi Necati Şahin‘in yazdığı, ödüllü yönetmen Ömür Atay‘ın ise çekeceği dizi heyecanla bekleniyor. Muhafazakar bir ailenin ferdi olan Meryem (Özgü Namal) ile ünlü profesör Suavi Alkanlı’nın (Şerif Erol) oğlu idealist doktor Levent’in (Özcan Deniz) kızları nedeniyle yollarının kesişme hikayesi üzerinden Türkiye’nin fotoğrafını çeken diziye son olarak 4 yeni oyuncu katıldı.

Hazal Türesan’ın doktor Levent’in eşi “Beste”yi, Mert Turak‘ın Meryem’in eşi “Naim”i canlandıracağı dizinin çocuk oyuncularından Zeynep karakterine hayat verecek oyuncu uzun bir arayışın ardından belli oldu. Naim ve Meryem’in kızları Zeynep’e 14 yaşındaki Mina Demirtaş hayat verecek.

Mert Yazıcıoğlu‘nunCüneyd” rolüne hayat vereceği dizinin kilit rollerinden Sadi Hüdai’yi güçlü oyunculuğuyla tanınan Erkan Avcı oynayacak.

Selen Öztürk, “Kızıl Goncalar”ın en çok konuşulacak rollerinden Hasna’yı canlandıracak. Yapımcısı Faruk Turgut‘un “Ülke gündemine oturacak bir dizi olacak” sözleriyle özetlediği dizide başarılı oyuncu Asiye Dinçsoy da “Müyesser” rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ata Demirer, Uğur Yücel ve Esra Bilgiç’li Netflix dizisine flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir