1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Yağız ihanet iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu

Gökberk Demirci'den "Safir" dizisindeki partneri Burak Berkay Akgül ile yakınlaştığı için ayrıldığı iddia edilen Özge Yağız ortaya atılan ihanet söylentisi üzerine sessizliğini bozdu.

Özge Yağız ihanet iddiasıyla ilgili ilk kez konuştu

Kapadokya‘da çekilen “Safir” dizisinin başrol oyuncusu Özge Yağız‘ın uzun süredir beraber olduğu Gökberk Demirci‘den ayrıldığı ortaya çıkmış, aynı günlerde Özge Yağız’ın “Safir” dizisindeki partneri Burak Berkay Akgül de 3 yıllık sevgilisi Hira Koyuncuoğlu‘yla yollarını ayırmıştı.

Hira Koyuncuoğlu’nun sevgilisini Kapadokya’da ziyaret etmesinin hemen ardından İstanbul’a döner dönmez beraber tüm fotoğraflarını silmesi dikkat çekmişti. Bir süre sonra Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül’ün dizi setinde yakınlaştığı iddiası ortaya atıldı. Son olaral ikilinin aldatıldığını düşünen eski sevgilileri Gökberk Demirci ile Hira Koyuncuoğlu’nun takipleşmesi de çok konuşuldu.

Özge Yağız bütün bu iddialar üzerine şu açıklamayı yaptı: “Tüm ekip arkadaşlarımla gönül vererek çalıştığımız yeni bir işin heyecanını yaşıyorum. Bir ilişkim vardı. Bir ay önce karşılıklı konuşarak ayrıldık. Hayatımda da kimse yok. Konuşulanlar nedeniyle açıklama yapmak zorunda kalmaktan dolayı üzgünüm. Sadece herkes için saygı bekliyorum.”

thumbnail
Önerilen Yazı
“Aile” dizisinde Nejat İşler’e partner geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir