1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Özge Özpirinçci'den Kızıl Goncalar'a destek: Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir

"Sandık Kokusu" dizisinin Karsu'su Özge Özpirinçci, gelen şikayet ve tepkiler üzerine RTÜK'ün ceza verdiği Kızıl Goncalar'la ilgili anlamlı bir destek tweet'i attı.

Özge Özpirinçci’den Kızıl Goncalar’a destek: Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir

Özge Özpirinçci dün sabah RTÜK‘ün 2 kez yayın durdurma cezası verdiği “Kızıl Goncalar” dizisine destek tweet’i attı. Show TV‘nin “Sandık Kokusu” dizisinde başrol oynayan Özge Özpirinçci, biri seküler diğeri muhafazakar olan iki ailenin yollarının kesişme hikâyesini anlatan “Kızıl Goncalar”da ileri zekalı 14 yaşındaki Zeynep’in “Olan hep kızlara oluyor” sözünün altını çizdi ve şu anlamlı satırları yazdı:

“Sanat, ilhamını hayattan alır. Sanata nihai şeklini baskı ve yasaklar değil; hayat verir. Olan hep kızlara olur ama gerçeği de en çıplak haliyle kızlar böyle suratımıza çarpar. Zeynep’in hikayesi elbet seyircisiyle bir şekilde buluşacak ve Zeynep de bize kendi gerçeğini anlatacak…”

thumbnail
Önerilen Yazı
İrem Derici hastanelik oldu, İbo Show’da son dakika yerini Aleyna Tilki aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir