1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ozan Akbaba’nın dizisi Çırak’a Yunus Emre Yıldırımer konuk olacak

TRT’nin dijital platformu tabii için çekilecek olan “Çırak” dizinin başrolünü aynı zamanda senaryoyu da yazan Ozan Akbaba kaleme alıyor.

Ozan Akbaba’nın dizisi Çırak’a Yunus Emre Yıldırımer konuk olacak

Ozan Akbaba’nın senaryosunu Birol Tezcan’la beraber yazdığı Çırak dizisinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Ozan Uzunoğlu’nun yönetmen koltuğuna oturacağı dizide kötülere savaş açan Çırak adlı bir kahramanın hikâyesi anlatılacak. Damla Sönmez’in Çırak’a öldüreceği kişilerle ilgili bilgi veren “hacker” rolüyle kadın başrolü oynayacağı dizide Eren Hacısalihoğlu ile Erol Babaoğlu da rol alacak.

Şimdiden merakla beklenen dizi için özel bir isme de için teklif gitti. Ozan Akbaba’nın 6 sezon boyunca “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde beraber kamera karşısına geçtiği yakın dostu Yunus Emre Yıldırımer zamanlama da sorun çıkmazsa 10 bölümden oluşacak diziye konuk olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kolpaçino 4’ün yıldızı Özgür Özgülgün’den yeni çocuk kitabı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir