1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ozan Akbaba’nın yeni dizisi “Çırak” için bomba isme teklif

Başarılı aktör Ozan Akbaba, TRT’nin dijital platformu tabii için hazırladığı “Çırak” adlı aksiyon dizisinin çekimlerine hazırlanıyor.

Ozan Akbaba’nın yeni dizisi “Çırak” için bomba isme teklif

Ozan Akbaba kendi yazdığı projelerini hayata geçiren oyuncular arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu “Anka” filminin ardından şimdi de “Çırak” adlı dizisi için hazırlık yapıyor. TRT’nin dijital platformu “tabii” için çekilecek diziyi son olarak “Nefes Yer Eksi İki” filmine de imza atan Ozan Uzunoğlu yönetecek.

So Medya imzalı “Çırak” dizisinde Ozan Uzunoğlu’nun partneri için şu günlerde Erkan Kolçak Köstendil’in filminde rol alan Damla Sönmez’e teklif götürüldü. Sönmez rolü kabul ederse bir hacker’a hayat verecek. 10 bölümden oluşan dizi aksiyon sahneleriyle de çok konuşulacak. Dizinin çekimlerinin şubat ortasında başlaması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Songül Öden anne oldu, hoş geldin Sone Larin

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir