1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ozan Akbaba “Ben Bu Cihana Sığmazam”dan ayrılıyor, Çırak’a başlıyor

Kendi projelerini gerçekleştirmeye devam eden Ozan Akbaba 2 hafta sonra “Çırak” dizisinin çekimlerine başlamaya hazırlanıyor.

Ozan Akbaba “Ben Bu Cihana Sığmazam”dan ayrılıyor, Çırak’a başlıyor

Ozan Akbaba konuk oyuncu olduğu “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinden ayrılmaya hazırlanıyor. 59. bölümde ekibe veda edeceği konuşulan Ozan Akbaba, senaryosunu kendisinin yazdığı “Çırak” dizisinin setine çıkmaya hazırlanıyor. Ozan Uzunoğlu’nun yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Çırak rolüne hayat verecek olan Ozan Akbaba, Damla Sönmez’le partner olacak. Erkan Kolçak Köstendil’in sinema filminde rol alan Sönmez yeni dizisinde “hacker” rolünü canlandıracak.

TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlacak olan “Çırak” dizisi 10 bölümden oluşacak. İki hafta sonra sete çıkacak olan dizide kötülüğe karşı savaşan bir örgütün, bol aksiyonlu hikâyesi ele alınacak. Dizinin kadrosunda Eren Hacısalihoğlu ile Erol Babaoğlu da rol alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuruluş Osman’a 3 yeni oyuncu daha geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir