1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Ünlü'den yeni sinema filmi geliyor

"Leyla ile Mecnun" başta olmak üzere birçok dizi ve filme imza atan başarılı yönetmen Onur Ünlü, yine çok konuşulacak bir sinema filmine imza atmaya hazırlanıyor.

Onur Ünlü’den yeni sinema filmi geliyor

Onur Ünlü yeni bir sinema filmine imza atmaya hazırlanıyor. Yapımını Kunay Film‘in, yapımcılığını Karina Mia Satlykova’nın ve Arslanbek Sultanbekov’un üstlendiği sinema filminin oyuncu görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Yüksek prodüksiyonlu bir proje olarak beyazperdede izleyiciyle buluşacak olan film, günümüzde ve 16. yüzyılda geçecek.

Seyirciye çok eğlenceli bir film vadeden proje, zengin bir babanın şımarık oğlunu eğitmek için bir psikologdan destek almasıyla başlıyor. Filmin devamında oğlunun bir kaza geçirip kendini bir anda 16. yüzyılın ortasında haklarından mahrum bırakılmış bir at bakıcısı olarak bulması sonucunda gelişen olaylar zincirini etkili bir dille anlatılıyor. Henüz ismi konulmayan filmin kadrosu önümüzdeki günlerde netleşecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kirli Sepeti”nin Aylin’i Melisa Döngel göz altına neden basur kremini sürüyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir