1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Tan ile Zeynep Günay'ın 15 yıllık evliliği ihanet yüzünden mi bitti?

Dizi dünyasının iki ünlü yönetmeni Onur Tan ile Zeynep Günay'ın sessiz sedasız boşandığı konuşuluyor.

Onur Tan ile Zeynep Günay’ın 15 yıllık evliliği ihanet yüzünden mi bitti?

Ülkemizin en başarılı kadın yönetmenlerinden Zeynep Günay Tan ile kendisi gibi başarılı projelere imza atan eşi Onur Tan’ın 15 yıllık evliliklerini noktaladığı konuşuluyor. Kulislerde kulaktan kulağa dolaşan bilgiye göre 2 çocuğu olan çiftin boşanma nedeni ihanet…

İddiaya göre Onur Tan yapım ortağı olduğu “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde Azade rolüne hayat veren Aslı Sevi’yle aşk yaşamaya başladı. Bu durum 15 yıllık evliliğin bitmesine neden oldu.

Onur Tan ile Zeynep Günay Tan’ın sessiz sedasız evliliklerini noktaladığı ve evlerini ayırdığı konuşuluyor. Onur Tan’ın Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ilk bölümlerinde senaryo ekibinde de görev almasını sağladığı sevgilisi Aslı Sevi’yle aynı eve taşındığı da kulislerden sızan bilgiler arasında…

Aslı Sevi “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde Azade rolüne hayat veriyor. Sevi oyunculuğun yanı sıra geçmişte sunuculuk da yapmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT dizilerine ara verecek mi?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir