1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Onur Güvenatam dünya eğlence endüstrisini etkileyen 500 isim arasında

Şimdiye kadar Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve Yalı Çapkını gibi dizilere imza atan OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam 2023 yılında dünya eğlence endüstrisini etkileyen 500 isim arasına giren tek Türk oldu.

Onur Güvenatam dünya eğlence endüstrisini etkileyen 500 isim arasında

Dünya medya endüstrisinin en önemli yayınlarından olan Variety dergisi, yapımcı Onur Güvenatam’ı, dünya eğlence endüstrisini etkileyen isimlerden oluşan Variety 500 listesine seçti. Güvenatam 2023 yılında listeye giren tek Türk oldu. Geçmiş yıllarda Aydın Doğan ve Acun Ilıcalı da Variety500 listesinde yer almışlardı.

Variety500 endeksi her sene aralık ayında açıklanıyor ve dünya çapında film, televizyon ve eğlence dünyasında etki yaratan isimlerden oluşuyor. 2023 listesinde Güvenatam dışında Taylor Swift, Venedik Film Festivali Başkanı Alberto Barbera, Paramount Başkanı Bob Bakish, Beyoncee, Apple Ceo’su Tim Cook gibi isimler yer aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kenan Doğulu’nun Yeşil Kart’ı iptal edildi, Beren Saat Amerika’ya tek gitti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir