1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ömer dizisine flaş isim

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ile Barış Falay'ı buluşturan "Ömer" dizisinin kadrosuna bir flaş isim daha katıldı.

Ömer dizisine flaş isim

Ömer dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Cem Karcı’nın yönettiği OGM Pictures imzalı dizi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay’ı buluşturan dizinin kadrosuna proje seçimi konusunda çok titiz davranan çok özel bir oyuncu katıldı.

Doktorlar başta olmak üzere birçok önemli dizide rol alan Melike Güner “Ömer”in kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu Shtisel dizisinden uyarlanan dizide “Çiçek” rolüne hayat veriyor. Çiçek, imam Reşat (Barış Falay) ile oğlu müezzin Ömer’in (Selahattin Paşalı) görev yaptığı caminin altındaki aşevinde çalışmakta ve muhteşem yemekler yapmaktadır.

thumbnail
Önerilen Yazı
Jessica May İtalyanca’sıyla şaşırttı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir