1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Ölümlü Dünya 2” filminin ikinci fragmanı yayınlandı

1 Aralık’ta vizyona girecek olan “Ölümlü Dünya 2” filminin 2. fragmanı seyirciyle buluştu.

“Ölümlü Dünya 2” filminin ikinci fragmanı yayınlandı

“Ölümlü Dünya” ile sinemaseverlerin kalbini kazanan Mermer Ailesi, Ölümlü Dünya 2’de de seyirciyi güldürecek. Türk Sinemasının kült filmleri arasına girmeyi başaran Ölümlü Dünya’nın devam filmi “Ölümlü Dünya” 2’nin fragmanı yayınlandı.1 Aralık’ta vizyona girecek olan Ölümlü Dünya 2, eğlenceli fragmanıyla merak uyandırdı.

Ölümlü Dünya ile sinemaseverlerin kalbini kazanan Mermer Ailesi, “Ölümlü Dünya 2”de de seyirciyi güldürecek. Kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır.

Yapımını TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin üstlendiği Ölümlü Dünya 2’nin başrollerinde ise başarılı oyuncular; Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat’ın yeni adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir