1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Olgun Şimşek'li Netflix dizisi Terzi'nin yeni tanıtımı yayınlandı

Proje seçiminde çok titiz olan ünlü aktör Olgun Şimşek'in rol aldığı "Terzi" dizisinin yeni tanıtımı görücüye çıktı.

Olgun Şimşek’li Netflix dizisi Terzi’nin yeni tanıtımı yayınlandı

Olgun Şimşek’in Berkın Oya’lı Cici filmindeki muhteşem performansının ardından şimdi de Netflix’teki yeni dizisi “Terzi” merakla bekleniyor. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, 2 Mayıs’ta dünyayla aynı anda yayınlanacak. Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın yazdığı dizide Çağatay Ulusoy’a başrolde Salih Bademci ve Şifanur Gül’ün yanı sıra çok değerli bir aktör olan Olgun Şimşek eşlik ediyor.

Dizide başarılı bir modacı olan Peyami’nin (Çağatay Ulusoy) babası Mustafa’ya Olgun Şimşek hayat veriyor ve  Peyami dedesinin ölümünün ardından herkesten gizlediği babasının bakımını üstleniyor. Bu gelişme Peyami’nin hayatı ve aile sırlarıyla ilgili yepyeni bir dönemin de başlangıcı oluyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ahmet Tatlıses’ten babası İbrahim Tatlıses’e Serkan Kaya’lı gönderme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir