1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yarın sete çıkacak olan Olgun Şimşek’li “Kara Ağaç” dizisine yeni oyuncular

TRT1’in merakla beklenen dizilerinden Motto Yapım imzalı “Kara Ağaç” dizisinin çekimleri yarın Kapadokya’da başlıyor.

Yarın sete çıkacak olan Olgun Şimşek’li “Kara Ağaç” dizisine yeni oyuncular

“Kara Ağaç” dizisi TRT 1’in iddialı yeni dizilerinin başında geliyor. Olgun Şimşek’in “Celal Ağa” rolüyle ekrana döneceği dizide Emre Kıvılcım (Ömer), Meltem Akçöl (Sultan), Merih Öztürk (Gülnaz) ve Özlem Conker’in(Asiye) kadroda yer alacağı öğrenilmişti. Ufuk Hakan Eren’in yöneteceği, güçlü bir toprak hikâyesini anlatan diziyi Mustafa Becit yazıyor.

Kapadokya ve Kayseri bölgesinde çekilecek olan dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Yarın sete çıkacak olan dizide Hakan Boyav “Latif bey”e, Ayten Uncuoğlu köyün kara kutusu “Paşa Kadın”a, Gülçin Hatıhan Asiye’nin sırdaşı Naile’ye, Sevtap Özaltun “Celal Ağa’nın büyük kızı Zeynep”e, Deniz Altan “Celal Ağa’nın ortanca kızı Sevim”e, Berfin Kıymaz Celal Ağa’nın küçük kızı Reyhan’a, Oğulcan Arman Uslu Ömer’in arkadaşı Merdo’yu, Kenan Ciniviz Ömer’in arkadaşı Feyzo’yu, Tuncay Beyazıt bahçıvanı, Mehmet Güler de kahyayı, Nurhayat Boz kahyanın eşi Gülcan’ı canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Murat Yıldırım: İman’la daha çok beraber vakit geçirmek için sette karavanımız var

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir