1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ödüllü oyuncu Selin Yeninci yapım şirketinin projeleriyle Cannes'da

Selin Yeninci kurduğu "SY Production" adlı şirketin ilk projelerini 16-19 Ekim tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Mipcom Fuarı'nda tanıtacak.

Ödüllü oyuncu Selin Yeninci yapım şirketinin projeleriyle Cannes’da

Selin Yeninci, SY Production adlı bir şirket kurdu. Ünlü oyuncu bu yıl 16-19 Ekim tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Mipcom Fuarı‘nda ilk projelerini sergileyecek. Ödüllü oyuncu “Turkish Delight: Firuze” adlı dijital dizi ile İstanbul’un Sultanları adında sinema filmini açılış kokteyli pazartei yapılacak olan fuardaki SY Production standında tanıtacak.


Selin Yeninci‘nin “Turkish Delight: Firuze” dizisinin Yiğit Ümit Yılmaz’ın paylaştığı teaser çekiminin yönetmenliğini beraber üstlendi. Daha önce rol aldığı filmlerle Cannes Film Festivali’nin kırmızı halı törenlerinde yürüyen güzel oyuncu, bu yıl yapımcı kimliğiyle Cannes’da yer alacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özel Haber: Gonca Vuslateri anne oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir