1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nursel Köse bu akşam Vahide Perçin'li Aldatmak dizisinde

Vahide Perçin'li "Aldatmak" dizisinin ekibine etkili oyunculuğuyla tanınan Nursel Köse katıldı.

Nursel Köse bu akşam Vahide Perçin’li Aldatmak dizisinde

“Aldatmak” dizisinin Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal’lı güçlü oyuncu kadrosuna dahil olan Nursel Köse, Behram’ın (Aras Aydın) annesi ‘Mualla Dicleli’ye hayat verecek. atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde seyirci karşısına çıkacak olan Köse’nin hayat verdiği dizide Mualla karizmatik bir duruşa sahip ve modern fakat geleneklerine bağlı biridir. Behram’a çok düşkün olan Mualla, oğlunun mutluluğu için her şeyi yapabilecek potansiyele sahiptir.

Yumuşak görüntüsünün altında dominant bir savaşçı yatan Mualla’nın, Behram ve çevresindeki kişileri yönlendirme konusunda da ayrı bir yeteneği vardır. Mualla gibi kendi doğruları olan bir karakterin Aldatmak’ta dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden büyük merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Yılmaz’dan “Erşan Kuneri” dizisine flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir