1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nur Sürer'den "Aile" dizisinin ardından yeni proje

Nur Sürer 13. bölümde sezon finali yapan Aile'nin tatile çıkmasının ardından yeni bir projeye daha başlıyor.

Nur Sürer’den “Aile” dizisinin ardından yeni proje

Nur Sürer sektörün en çalışkan usta oyuncuları arasında… 2,5 sezon boyunca “Camdaki Kız“da rol alan usta oyuncu diziden ayrıldıktan 2 hafta sonra “Aile” dizisinin setine çıkmıştı. Bu arada Berkun Oya‘nın “Çocuk” adlı Netflix dizisine konuk oyuncu olan Sürer, “Hülya Soykan” karakterine hayat verdiği “Aile”  dizisi sezon tatiline girer girmez dinlenmek yerine yeni bir proje yapmaya karar verdi. Geçen gün Nişantaşı’ndaki City’s AVM çıkışı görüntülenen Nur Sürer, film çekimi için Söke’ye gideceğini söyledi.

Spor giyim tarzıyla dikkat çeken Sürer’in rol alacağı film bol ödüllü yönetmen Pelin Esmer‘in “O Da Bir Şey Mi?” adlı bağımsız filmi… Pelin Esmer’in yazıp yöneteceği filmin yapımcısı Dilde Mahalli Timuçin Esen‘in film yönetmeni “Levent” rolüne hayat verdiği filmde Nur Sürer “Gülistan” karakterini oynayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yeni diziye hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu’nun Ek İş gösterisine büyük ilgi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir