1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nilüfer'in sahnede yaptığı 23. yaş sürprizi kızı Ayşe Nazlı'yı ağlattı

Nilüfer, 23 Temmuz’da 23 yaşına giren kızı Ayşe Nazlı’ya sahnede sürpriz kutlama yaptı.

Nilüfer’in sahnede yaptığı 23. yaş sürprizi kızı Ayşe Nazlı’yı ağlattı
Nilüfer, Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro Kuşadası’nda sahne aldı. Unutulmaz şarkılarıyla sevenlerine özel bir akşam yaşatan Nilüfer’i izleyenler arasında kızı Ayşe Nazlı Yumlu da vardı.

23 Temmuz’da 23 yaşına giren kızı Ayşe Nazlı’yı sahneye davet ederek sürpriz yapan sanatçı, Ayşe Nazlı’nın doğum gününü kutladı. Sahnede kızı için pasta kesen Nilüfer ve Ayşe Nazlı, duygu dolu anlar yaşadı. Sürpriz karşısında çok heyecanlanan Ayşe Nazlı bu sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı.
Nilüfer kızının duygulanması üzerine “Sen benim hayatımın en değerli varlığısın güzel kızım.. Doğum günün kutlu olsun,  nice mutlu güzel yılların olsun.. İyi ki doğdun canım benim” dedi. Binlerce kişi Ayşe Nazlı’nın doğum gününü kutlarken Nilüfer de şarkılarının en güzellerini kızı için söyledi.
thumbnail
Önerilen Yazı
“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisine 2 dev isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir