1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

NGM’nin fenomen dizisi Kardeşlerim'e ödüllü flaş oyuncu

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM imzalı “Kardeşlerim” dizisi cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

NGM’nin fenomen dizisi Kardeşlerim’e ödüllü flaş oyuncu

NGM’nin imza attığı “Kardeşlerim” dizisi 4. Sezonunda da usta kalem Gül Abus Semerci’nin sürükleyici senaryosu, Serkan Birinci’nin başarılı rejisi ve birbirinden yetenekli oyuncularıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ülkemizde gördüğü ilgi kadar yurt dışına en çok satılan dizilerimizin de başında gelen “Kardeşlerim”e Altın Portakallı etkili bir oyuncu katılıyor.

Selen Domaç, her hafta bir dizi olayın, zaman zaman da sarsıcı ayrılıkların yaşandığı fenomen diziyle el sıkıştı. Başarılı oyuncu sevilen dizide sürpriz bir karaktere hayat verecek. Öte yandan dizinin bu akşamki bölümü yine soluk soluğa gelişmelere sahne olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yandaki Oda’da Derya Karadaş’ın partneri belli oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir