1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Nesrin Cavadzade'nin "Şahane Hayatım"daki ilk görüntüsü

Ay Yapım'ın ilk bölümü geçen çarşamba seyirciyle buluşan dizisi "Şahane Hayatım"ın 2. bölümünde hikâyeye Nesrin Cavadzede de sürprizli bir karakter olarak katılıyor.

Nesrin Cavadzade’nin “Şahane Hayatım”daki ilk görüntüsü

‘Şahane Hayatım’ dizisi geçen hafta ilk bölümüyle seyirciyle buluşmuş ve aldığı yüksek reytinglerle dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı senaryolarıyla unutulmaz dizilere imza atan Meriç Acemi‘nin yazdığı diziyi Çağrı Bayrak yönetiyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar‘ı buluşturan dizinin ikinci bölümüne Nesrin Cavadzade de katılıyor.

Dizide şahane hayatına gölge düşmemesi için savaş veren Şebnem‘in (Hilal Altınbilek) hayatı psikoloji mezunu olduğu öğrenilen komiser Mesut’un (Onur Tuna) gerçeklerin peşine gitmek için gösterdiği çaba ile iyice sıkıntıya giriyor. Şebnem, eşinin alyansının olmayışı üzerine şüphe duyarken Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Melisa büyün gizemi ve güzelliğiyle ilk kez dizide boy gösterecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Rıza Kocaoğlu hangi diziyle setlere dönecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir