1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ne Gemiler Yaktım bugün sete çıktı

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi "Ne Gemiler Yaktım" iki genç kadının birbirlerine tutunup dünyaya meydan okuma hikâyesini konu alıyor.

Ne Gemiler Yaktım bugün sete çıktı

Ay Yapım’ın üstlendiği, #AltanDönmez’in yönettiği, Banu Kiremitçi Bozkurt’un yönettiği #NeGemilerYaktım’ dizisi bugün sete çıktı. Show TV’de seyirciyle buluşacak dizide Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’i buluştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağlan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat ile Macit Koper gibi usta ve başarılı isimler yer alıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu geçen hafta okuma provasında ilk kez bir araya geldi.

Dizinin konusu ise şöyle:

Annelikten başka hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan’ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlayan ‘Ne Gemiler Yaktım’, iki kadının birbirinden destek alarak hayatta kalma mücadelelerine seyirciyi ortak edecek. Fidan’ın geride bıraktığı karanlık bir adam olan kocası Rutkay (Berk Hakman) ile Rutkay’ın pis işlerini açığa çıkartmak için uğraşan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil) ise Yasemin ve Fidan’ın hayatlarını tamamen değiştirecek noktada yer alacaklar.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir