1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Murat Yıldırım'ın yeni partneri Aybüke Pusat'ın canlandıracağı Neslihan nasıl biri?

TRT'nin pazar günleri seyirciyle buluşan fenomen dizisi Teşkilat'ın yeni kadın başrol oyuncusu Aybüke Pusat oldu.

Murat Yıldırım’ın yeni partneri Aybüke Pusat’ın canlandıracağı Neslihan nasıl biri?

TRT‘nin fenomen dizisi Teşkilat‘ın başrol kadın oyuncusu için uzun bir oyuncu listesi hazırlanmış ancak bir türlü karar verilememişti. Sonunda güzel oyuncu Aybüke Pusat‘la anlaşıldı. Pusat dizide Dışişlerinde özel bir birimin yöneticisi ve Uzay’la (Serdar Yeğin) da yakın temas halinde olan Neslihan’a hayat verecek. Başta dizinin yeni kadın oyuncusunun adı Canan olarak belirlenmiş, daha sonra ise rolün adı Neslihan olmuştu.

Dizide babası Çetin eski bir büyükelçi olan, çok iyi eğitimli Neslihan, Bosna’da Ömer (Murat Yıldırım) sayesinde saldırıdan kurtulmuştur. Bosna’daki saldırı sonrasında düşmanla sahada da mücadele edebilecek bir ekip kurulması kararı alınır. Neslihan‘ın bu yeni ekibi kurma görevini üzerine alır. Sahadaki liderlik içinse aklında Ömer Atmaca vardır. Bir MİT efsanesi olan Ömer ile yıllar önce kaybettiği annesinin acısını kalbinde taşıyan Neslihan arasında zaman içinde yakınlaşma yaşanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını 2. sezonu ne zaman açıyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir