1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Merakla beklenen "Hudutsuz Sevda"ya usta konuk oyuncu

Eşkıya ekibinin imza attığı FOX'un yeni dizisi "Hudutsuz Sevda"ya usta tiyatro oyuncusu Yaşar Gündem konuk oldu.

Merakla beklenen “Hudutsuz Sevda”ya usta konuk oyuncu

“Hudutsuz Sevda” dizisinin çekimleri tam gaz devam ediyor. Fatih Aksoy ile Bahadır Özdener‘in yapımcılığı üstlendiği dizi güçlü oyuncu kadrosu ve hikâyesiyle seyirciyi ekran başına toplayacak. Yeni sezon için çok sayıda dizi siparişi veren FOX‘ta ekrana gelecek olan diziye usta tiyatrocu Yaşar Gündem konuk oyuncu oldu. Baba acısıyla sarsılan Halil İbrahim’in (Deniz Can Aktaş) güçlü intikam öyküsünü anlatan dizide Yaşar Gündem “Hafız Dayı” rolüne hayat verdi.

Yaşar Gündem dizideki işini tamamladıktan sonra “Konuk oyuncu olarak katıldığım Hudutsuz Sevda’da çok güzel insanlar biriktirdim. Hikayenin yaratıcısı ve dizideki önemli rolü ile Haydar Şişman bizim oraların adamı… Pozitif ve sohbeti bilgi dolu. Yan yana olduğumuz anlarda heybeme doldurdum. Deniz Can Aktaş gülen çocuk. Bir adama gülmek bu kadar yakışır🙏🧿 Dizinin ömrü çok, seveni kum gibi olsun🧿” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nazan Kesal’ın yeni dizi projesi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir