1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Meltem Cumbul’un dönüşü… Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi için Amerika’dan geldi

Mahsun Kırmızıgül’ün yıllar sonra ekrana döneceği yeni iddialı dizisi “Güzel Atlar Diyarı” (GAD) şimdiden büyük merak uyandırdı.

Meltem Cumbul’un dönüşü… Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi için Amerika’dan geldi

Mahsun Kırmızıgül’ün yakında çekimlerine başlayacağı Güzel Atlar Diyarı (GAD) dizisinin ilk anlaşılan oyuncusu Halil Ergün olmuştu. Ergün’ün ardından dizinin kadrosuna bir bomba isim daha katıldı. Bir süredir Amerika’da yaşayan Meltem Cumbul, Kırmızıgül’le el sıkıştı ve çekimler için İstanbul’a geldi.

Mahsun Kırmızıgül’ün Murat Tokat’la ortak olduğu Boyut Film, diziyi duayen yapımcı Fatih Aksoy’la beraber çekecek. İlk bölümlerinin yönetmenliğine Mahsun Kırmızıgül’ün imza atacağı dizide masalsı bir aşk hikâyesi anlatılacak. Çekimleri İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya’da yapılacak dizinin senaryosunu Feraye Şahin yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kulüp”ün Tasula’sı “Ağlayan Gelin” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir