1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mehmet Özgür "Saplantı"dan ayrılıp "Arak" dizisine geçti

29 Ekim'de sete çıkan Most Yapım'ın imza attığı Show TV'nin "Arak" dizisinde Rauf karakterine hayat verecek oyuncu merak konusuydu.

Mehmet Özgür “Saplantı”dan ayrılıp “Arak” dizisine geçti

“Arak” dizisi İlker Kaleli ile Öykü Karayel‘i başrolde buluşturdu. Dizi geçen pazar sete çıktı. Birçok unutulmaz dizi ve filme imza atan Most Production imzalı diziyi Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz, Aslı Gönülay ve Ayşin Akbulut kaleme alıyor. Talan ailesinin hikâyesini anlatan dizide Zeynep’in (Öykü Karayel) babası Rauf’a hayat verecek olan oyuncu belli oldu. Değerli aktör Mehmet Özgür, “Arak” dizisinin kilit rolüne hayat verecek.

Mehmet Özgür, bir süredir Star TV‘nin “Saplantı” dizisinin kadrosunda yer alıyordu. Ancak dizinin yönetmeni değişip hikâyenin yenilenmesine karar verilince projenin sete çıkma tarihi ertelendi. Geçen yazdan beri Saplantı’yı bekleyen ve ilk belli olan oyuncu olan Mehmet Özgür de bu sürede gelen “Arak”tan yana karar kıldı. Öte yandan “Saplantı” dizisinde bir dizi değişiklik yapılacak. Hilal Saral‘ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin net olan oyuncuları Erkan Petekkaya ve Hülya Darcan… Dizinin genç oyuncularından hangisinin kalacağı, hangisinin gideceği ise yakında belli olacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ekin Mert Daymaz TRT’nin yeni dizisi “Ağlayan Gelin”de

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir