1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mahsun Kırmızıgül'ün dizisine flaş transfer

Yıllar sonra dizi setine dönmeye hazırlanan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül peş peşe iddialı oyuncularla anlaşıyor.

Mahsun Kırmızıgül’ün dizisine flaş transfer

Mahsun Kırmızıgül uzun süre sonra kod adı “Güzel Atlar Diyarı” olan diziyle ekrana dönüyor. Ünlü sanatçı masalsı bir aşkı anlatacağı diziyi duayen yapımcı Fatih Aksoy’la ortak Kanal D için çekecek. İsminin değişeceği öğrenilen dizi için Halil Ergün(Hakim), Meltem Cumbul(Meryem), Melis Birkan (Ünzile) ve Erdem Vurdem’le (Cihangir) anlaşılmıştı. Kalabalık bir oyuncu kadrosu olan dizinin anlaşılan yeni ismi son olarak “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin 2. Sezonunda kamera karşısına geçen Güven Murat Akpınar

Özellikle “İstanbullu Gelin” dizisindeki performansıyla televizyon seyircisinin hafızasında yer eden ünlü oyuncu Kırmızıgül dizisinde “Komiser Mert” rolüne hayat verecek. Yeni yılın ilk haftasında sete çıkması planlanan dizi İstanbul, Diyarbakır ve Kapadokya’da çekilecek. Yeni ismi yakında açıklanacak olan dizinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir