1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çukur'un senaristi ünlü yapımı tv8 için uyarlıyor

Çukur, Baba ve son olarak Tetikçinin Oğlu dizilerini kaleme alan başarılı senarist Gökhan Horzum tv8 için uyarlama bir dizi yazıyor.

Çukur’un senaristi ünlü yapımı tv8 için uyarlıyor

tv8 yeni yeni yılda “Aşka Düşman” dışında bir diziyi daha seyirciyle buluşturmayı planlıyor. Dizinin senaristi unutulmaz yapım “Çukur”, Haluk Bilginer’li “Baba” ve son olarak Şevket Çoruh ile Timuçin Esen’i buluşturan “Tetikçinin Oğlu” dizilerini kaleme alan Gökhan Horzum… Başarılı yazar 2018’de Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi gören İspanyol suç draması “Unauthorized Living”i (Yetkisiz Bir Hayat) ülkemize uyarlıyor. Dizide olaylar aslında bir uyuşturucu baronu olan ama iş insanı görümündeki Nemo Bandeira’nın (Coronado) etrafında dönüyor. Nemo’nun hayatı Alzheimer hastalığı teşhisi konulmasının ardından değişiyor. Nemo şirketi ve ailesinin geleceği için bir veliaht belirlemeye karar veriyor.

Şimdilik yerli uyarlaması “Yetkisiz” adıyla kodlanan dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturacak. Dizinin oyuncu görüşmeleri başladı.

 

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir