1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ferzan Özpetek’e festival şoku

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in Uluslarararası Mitolojik Film Festivali’nin danışma kurulunda yer aldığı şeklinde basına yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Ferzan Özpetek’e festival şoku

21-23 Aralık 2023 tarihleri arasında Gülşah Elikbank yönetiminde gerçekleştirilecek Uluslarararası Mitolojik Film Festivali’nin danışma kurulunda dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in olduğu haberi basında yer aldı. Ferzan Özpetek’in basın danışmanından gelen açıklamaya göre ise yaşamını İtalya’da sürdüren ünlü yönetmenin kendisinin ve ekibinin konudan haberdar olmadığı, Ferzan Özpetek isminin izinsiz kullanıldığı açıklaması yapıldı.

Festival yönetimiyle yapılan görüşme sonrasında Ferzan Özpetek isminin festivale ilişkin tüm yazılı ve görsel yayınlardan kaldırılması istendi, aksi takdirde yasal işleme başvurulacağı bilgisi iletildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Selahaddin Eyyubi dizisine flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir