1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Atlar Diyarı” dizisinde 2 flaş oyuncu

Kanal D’nin yeni yılda seyirciyle buluşturmayı planladığı “Güzel Atlar Diyarı” dizisi Mahsun Kırmızıgül’ü uzun süre sonra dizi setlerine döndürdü.

Mahsun Kırmızıgül’ün “Güzel Atlar Diyarı” dizisinde 2 flaş oyuncu

Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra dizi setlerine dönen star isimler arasında yer alıyor. Ünlü sanatçı, ortağı Murat Tokat’la gişe rekortmeni filmlere ve çok izlenen dizilere imza attığı Boyut Film ve duayen yapımcı Fatih Aksoy’un çekeceği dizinin kadrosuna Halil Ergün ve Meltem Cumbul’un ardından 2 önemli oyuncu daha katıldı.

Melis Birkan İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya’da çekilecek olan dizinin kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan dizide “Ünzile” rolüne hayat verecek. Mahsun Kırmızıgül’ün ilk bölümlerini yöneteceği, Feraye Şahin’in yazdığı diziyle el sıkışan bir diğer isim ise Eren Vurdem… Başarılı oyuncu masalsı bir aşk hikâyesinin anlatılacağı dizide “Cihangir” rolünü canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yer Gök Aşk” dizisinin yıldızları Birce Akalay ile Selen Soyder 13 yıl sonra buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir