1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Mahsun Kırmızıgül ekrana bomba gibi dönüyor… İşte yeni dizisinin ilk starı ve detayları

Yıllarca sinemada gişe rekoru filmlere, televizyonda da reyting rekoru kıran dizilere imza atan Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra ekrana dizi yapmaya hazırlanıyor.

Mahsun Kırmızıgül ekrana bomba gibi dönüyor… İşte yeni dizisinin ilk starı ve detayları

Mahsun Kırmızıgül sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine yıllar sonra televizyona dizi yapmaya hazırlanıyor. Unutulmaz film ve dizilere imza atan Kırmızıgül’ün Murat Tokat’la ortağı olduğu Boyut Film’in yeni dizisinin adı “Güzel Atlar Diyarı(GAD)”… Kanal D’de ekrana gelecek dizinin yapım ortağı duayen yapımcı Fatih Aksoy…,


Masalsı bir aşk hikâyesinin etkili bir dile ekrana taşınacağı dizinin bomba oyuncu kadrosunun ilk star ismi Halil Ergün… Değerli oyuncu yıllar sonra “Güzel Atlar Diyarı” dizisiyle ekrana iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Çekimleri İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya’da yapılacak dizi yakında sete çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık Berlin’de hayranlarıyla buluştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir