1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gain'in “Mahsun J” dizisinde kim kimi oynuyor?

“Şahsiyet” dizisinin 2. sezonunu seyirciyle buluşturan Gain’in yeni iddialı dizileri arasında yer alan “Mahsun J” dizisi sete çıktı.

Gain’in “Mahsun J” dizisinde kim kimi oynuyor?

Gain fark yaratan içerikleri seyirciyle buluşturmayı hedefliyor. Dikkat çeken yeni yapımlar arasında “Mahsun J” yer alıyor. Ömer Sinir’in yönettiği “Mahsun J.”yi Öğünç Ersöz kaleme alıyor. 8 bölümlük dizide Mahsun ve yakın arkadaşı Leyla’nın sıra dışı ve mizah dolu hikâyesini izleyiciyle buluşturacak. BKM Mutfak imzalı dizide Mahsun Karaca ile Eda Akalın başrolü oynuyor.

Dün sete çıkan dizide Yosi Mizrahi (Ateş), Ayça Damgacı “Sultan”, Sinan Bengier “Hüseyin”, Engin Yüksel “Davut”, Ebru Karanfilci “Nergis”, Buket Dereoğlu “Ahsen”, Fikret Urucu “Rambo”, Billur Melis Koç “Hilal”, Ayşegül Cengiz “Zerrin”, Numan Çakır “Soner”, Sevinç Erol “Şebnem”, Mehtap Özdemir “Deniz”, Tuğçe Yolcu “Bahar” ve Ömer Özdemir “Burak” rollerine hayat veriyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Bambaşka Biri” dizisine bir flaş oyuncu daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir