1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Magarsus’un 3. bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor

Blutv’nin ilgiyle izlenen dizisi Magarsus’un bu akşam saat 19.00’da yeni bölümü seyirciyle buluşuyor.

Magarsus’un 3. bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor

“Magarsus” son dönemin en sevilen yerli dijital dizisi oldu. Yunus Ozan Korkut’un yönettiği ve Mustafa Yürüktümen’le beraber yazdığı dizi Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Ercan Kesal’dan oluşan güçlü kadrosu ve etkili senaryosuyla büyük beğeni topladı. Yapımcılığına Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in imza attığı dizinin 3. Bölümü bu akşam saat 19.00’da seyirciyle buluşuyor.

Adana’nın görsel güzelliğini gözler önüne seren dizide Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı isimler de ama kadroda yer alan isimler gibi oyunculuk şovu sunuyor. BluTV’nin, Sarıbahçe’deki tüm narenciye ticaretini elinde tutan Halil Kurak ve ailesinin hikâyesini anlatan blutv’nin orijinal dizisi “Magarsus”, üçüncü  bölümü ile bugün 19.00’da izleyici karşısına çıkıyor. 8 bölümden oluşan Magarsus’un her perşembe yeni bölümü BluTV’de seyirciyle buluşmaya devam edecek.

Dizinin 3. Bölümünde olaylar şöyle ilerleyecek; Halil’in (Ercan Kesal) vurulmasından sonra Sarıbahçe’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Amerikalı firmanın palazlanması ile Kurak Tarım bölgedeki gücünü yitirmeye başlar. Fethi’nin ardı ardına gelen darbeleri ise Beton, Tansu ve Turgut için dağılmalarının habercisidir. Ne pahasına olursa olsun Kurak Tarım için savaşmaları gerekecektir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ “Aile” dizisinden sonra aynı reklamda

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir