1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kuş Uçuşu" dizisinin setinde İbrahim Çelikkol krizi

"Kuş Uçuşu" dizisinin bugünkü çekiminde İbrahim Çelikkol krizi yaşandı.

“Kuş Uçuşu” dizisinin setinde İbrahim Çelikkol krizi

“Kuş Uçuşu” dizisinin üçüncü sezon çekimleri devam ediyor. Burak Müjdeci’nin yönettiği dizinin bugün yapılması planlanan çekimleri iptal edildi. Dizinin Kenan’ı İbrahim Çelikkol sabah sete gitti. Ancak kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Bunun üzerine de ekip sağlık görevlilerini çağırdı. Çelikkol’a serum bağlandı. Ünlü oyuncu bir süre uyumak istediğini söyledi. Bu sırada diğer birkaç ufak tefek sahnenin çekimi yapıldı. Birce Akalay, İrem Sak ve Defne Kayalar’ın da sahnelerinin olduğu çekimde ekip saatlerce Çelikkol’u bekledi.

İbrahim Çelikkol uykusunu alıp uyandıktan sonra çalışamayacağını söyleyip setten ayrıldı. Bu durum ekibin tepkisini çekti. Ardından da bugünkü set bu nedenle iptal edildi. Yardımsever kimliğiyle tanınan, depremde seti bırakıp Hatay’a koşan Çelikkol’un “Bir Zamanlar Çukurova”nın setinde de sık sık sağlık sorunları yaşadığını belirterek karavanından çıkmayıp ekibi bekletmesi birçok krize neden olmuştu.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir