1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman’ın kadrosuna 2 yeni oyuncu

Atv’nin fenomen dizisi Kuruluş Osman beşinci sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor.

Kuruluş Osman’ın kadrosuna 2 yeni oyuncu

“Kuruluş Osman” çarşamba akşamları reytinglerine damgasını vuruyor. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Mehmet Arı ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın yazdığı dizinin kadrosuna Ebru Kocaağa katıldı. Unutulmaz diziler “Acı Hayat“ta “Filiz” karakterine, Kurtlar Vadisi Pusu’da da Dicle karakterine hayat veren Ebru Kocaağa, “Kuruluş Osman“ dizisine 142. bölümde Olivia karakteri ile dahil oldu. Holofira’nın teyzesi olan Olivia’nın gelişi ile yeni olayların kapıları aralanacak.

Dizinin diğer yeni oyuncusu ise Yulduz Rajabova… Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin başrol karakterlerinden Kutlubike rolüyle hafızalara kazınan Özbekistanlı Yulduz Rajabova, beş sezondur süren fenomen dizide Ayça Hatun rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz ile Cem Yiğit Üzümoğlu’ndan romantik sahne

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir