1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman'ın 5. sezonu öncesi flaş ayrılık... İlk bölümden beri vardı

atv'nin çarşamba akşamlarına damgasını vuran tarihi dizisi Kuruluş Osman'ın yeni sezonu öncesi flaş bir ayrılık yaşandı.

Kuruluş Osman’ın 5. sezonu öncesi flaş ayrılık… İlk bölümden beri vardı

Kuruluş Osman dizisinin 5. sezon hazırlıkları başladı. Yeni sezon öncesi hangi oyuncuların fenomen diziye devam edip hangilerinin ayrılacağı yavaş yavaş netlik kazanmaya başladı. 4 sezondur çarşamba akşamlarına damga vuran “Kuruluş Osman”ın ilk bölümünden beri seyirci karşısına çıkan ve başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Ayşe Hatun’u Açelya Özcan‘ın ekibe veda edeceği öğrenildi.

Müzisyen yönüyle de bildiğimiz, eşsiz sesiyle dinleyenleri büyüleyen Açelya Özcan Pakistanlı ünlü oyuncu ve müzisyen Imran Abbas‘la yakın zamanda Urduca bir şarkıya düet yapmıştı. Açelya Özcan’ın yeni projesi şimdiden merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çöp Adam’da kriz kriz üzerine yaşanınca senaristle yollar ayrıldı
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir