1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kuruluş Osman"da Emre Bey'in partneri Holofira kim oldu?

atv'nin Bozdağ Film imzalı fenomen dizisi "Kuruluş Osman"da Emre Bey'in partneri Holofira'ya hayat verecek oyuncu sonunda belli oldu.

“Kuruluş Osman”da Emre Bey’in partneri Holofira kim oldu?

“Kuruluş Osman” dizisinin beşinci sezon çekimleri dün başladı. Ahmet Yılmaz‘ın yönettiği dizinin yeni bölümlerinde Orhan’ı kimin canlandıracağı merak konusu olmuş ve sonunda rol genç kuşağın başarılı ve yakışıklı yıldızı Emre Bey‘in olmuştu. Orhan’ın partneri Holofira için de uzun zamandır görüşmeler yapılıyordu. Osmanlı Devleti’nin ikinci hükümdarı Orhan Gazi’nin eşi ve I. Murad’ın annesi olan Holofira rolüne Kübalı oyuncu Camila Duarte Çakır seçildi.

Öte yandan güçlü kadrosuyla ilgiyle izlenen diziye bu sezon değerli oyuncular Altan Gördüm, Sevil Akı, Emre Dinler, Leya Kırşan, Faruk Aran, Belgin Şimşek ve Gökhan Atalay da katılmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin İnci’si belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir