1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman’a 3 yeni oyuncu daha geliyor

Beşinci sezonunda da çarşamba akşamlarını sallayan #atv’nin rekortmen dizisi #KuruluşOsman”ın kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman’a 3 yeni oyuncu daha geliyor

atv’nin beş sezondur ilgiyle izlenen dizi “Kuruluş Osman”ın güçlü oyunculardan oluşan kalabalık kadrosuyla da adından söz ettiriyor. Ahmet Yılmaz’ın yönettiği diziye son olarak Ebru Kocaağa Holofira’nın teyzesi Olivia, başarılı Özbek oyuncu Yulduz Rajabova Ayça Hatun rolüyle katılmıştı. Diziye 3 yeni erkek oyuncu daha katıldı. Bu isimlerden biri Taner Rumeli

Son olarak “Kara Ağaç Destanı” dizisine konuk olan ve “Sadık Ahmet” filminde de rol alan Taner Rumeli “Halil” rolüyle fenomen dizi “Kuruluş Osman”da rol alacak. Usta oyuncu Melih Çardak sevilen dizide “Tacettin Noyan”ı canlandıracak.

Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Fatma Nur Güldalı, Ali Ozan Salkım, Mehmet Arı ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın yazdığı dizinin kadrosuna Şekip Taşpınar da katıldı. Başarılı oyuncu “Kuruluş Osman”da Gündüz rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aldatmak’ın “Dündar”ı kim oldu?  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir