1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kurtlar kendi gününde dönüyor. Hudutsuz Sevda'nın yayın günü belli oldu

Geçmişte "Kurtlar Vadisi" dizisine de imza atan ekibin kaleminden çıkan "Hudutsuz Sevda" dizisinin yayın günü belli oldu.

Kurtlar kendi gününde dönüyor. Hudutsuz Sevda’nın yayın günü belli oldu

“Kurtlar Vadisi” dizisi yıllarca perşembe günü seyirciyle buluşmuş ve adını unutulmazlar arasına yazdırmıştı. Dizinin senaryosunu yazan ekip şimdi FOX için duayen yapımcı Fatih Aksoy‘un patronu olduğu Medyapım imzasıyla “Hudutsuz Sevda” dizisine imza atıyor. Bahadır Özdener‘li ekibin fenomenleşen diğer dizisi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın günü olan salıyı mı yoksa “Kurtlar Vadisi”nin günü olan perşembeyi alacağı merak konusuydu.

Kulislerden sızan son bilgi merakla beklenen projenin perşembe günü yayınlanacağı yönünde… Yani Kurtlar eylül  ayında kendi gününde ve saatinde dönüyor. Çok sarsıcı bir intikam öyküsünü ele alan dizinin Artvin çekimleri de dün başladı. Deniz Can Aktaş‘ın hayat verdiği Halil İbrahim’in hikâyesini anlatan dizinin her bir karakteri kendi çapında fenomen olmaya aday şekilde özenle kurgulandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Ünlü’den yeni sinema filmi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir